Man rijdt met hoge snelheid en raakt gewond

dinsdag 2 mei 2017

Haaksbergen - In de nacht van maandag 1 op dinsdag 2 mei reed een auto, bestuurd door een 38-jarige man uit Neede, met hoge snelheid over de N347 in de richting van de Sint Isidorushoeve.

De bestuurder reed aanzienlijk harder dan was toegestaan. De politie zette de achtervolging in maar moest de snelheid beperken ivm de veiligheid en gaf een stopteken aan de bestuurder. De bestuurder reageerde daar niet op en probeerde de politie af te schudden en er vandoor te gaan met hoge snelheid. Op de Rietmolenweg ter hoogte van de Diepenheimseweg raakte de bestuurder vermoedelijk de macht over het stuur kwijt in een bocht van de weg en crashte. De politie zag door de bocht de auto pas op het laatste moment en kon de auto ontwijken door links om de auto heen te rijden en vervolgens een weiland in te sturen. De bestuurder van de auto was gewond en werd voor controle door een ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Daar weigerde hij de bloedproef. De man moest in het ziekenhuis blijven voor behandeling en zal later door de politie worden gehoord. 

(2017197604)

 

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen