Politie onderzoekt schietincident

zondag 19 april 2015

Haaksbergen - Bij een schietincident op de Tromstraat in Haaksbergen raakte op zaterdag 18 april een 26-jarige man uit Enschede licht gewond. Na het incident werd hij samen met twee mannen van 28 en 29 jaar uit Enschede en een 44-jarige man uit Gronau aangehouden. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Omstreeks 19.30 uur kreeg de politie een melding dat er mogelijkmensen waren beschoten. Zij bevonden tijdens de melding in een tankstation aande Enschedesestraat. Toen agenten korte tijd later ter plaatse waren, troffenzij in de tankshop twee mannen aan waarvan er n licht gewond was. De andereman was ongedeerd. De 26- en 28-jarige mannen zijn waarschijnlijk op deTromplaan vanuit een auto beschoten. Terwijl agenten met de mannen in gesprekwaren, stopte een auto bij het tankstation. Omdat het vermoeden bestond dat deinzittende, de 44-jarige man, bij het incident was betrokken, werd hijaangehouden. Ook de twee mannen in de tankshop werden aangehouden. Een vierdeman, de 29-jarige Enscheder, die kort na het incident bij het tankstation werdgezien, werd ook aangehouden. Twee auto?s werden in beslag genomen vooronderzoek.

Het is nog onbekend wat er precies is gebeurd. De politie heeft onderzoekgedaan op de plek van het incident aan de Tromplaan en bij het tankstation. Ookwerd een buurtonderzoek uitgevoerd.

Getuigenoproep

Heeft u informatie over dit incident of was u getuige en heeft unog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie viatelefoonnummer 0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000 of online viameldmisdaadanoniem.nl.

2015188966

bron: politie.nl | Categorie: schietpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen