Oudere vrouw beroofd van waardevolle documenten

dinsdag 8 september 2009

De politie onderzoekt een insluiping die eind augustus heeft plaatsgevonden in een woning aan de Es in Neede. Bij deze insluiping zijn allerlei documenten gestolen die van zeer grote emotionele waarde zijn voor de 89-jarige eigenaresse.
De insluiping heeft tussen 22 augustus en 29 augustus plaatsgevonden. Hierbij is vanuit een slaapkamer een geldkistje en een brandkastje weggenomen met daarin een geldbedrag en allerlei documenten en goederen met een zeer grote emotionele waarde, waaronder grafdocumenten, uit de oorlog stammende brieven en foto s, recentere foto s, medailles en spelden van de overleden echtgenoot van de vrouw, een stamboek etc. Ook blijkt er een bankpasje ontvreemd te zijn waarmee inmiddels een groot geldbedrag van de bankrekening van de vrouw is afgehaald. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de insluiping. Voor de insluiper of insluipers die de goederen hebben gestolen hebben veel van de weggenomen spullen geen waarde. Mogelijk is het een en ander dus ergens gedumpt. Als mensen bepaalde documenten of foto s vinden die mogelijk van deze insluiping afkomstig zijn, kunnen zij de politie bellen via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: overval-beroving


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen