Vrouw geslagen met knuppel, de politie zoekt getuigen

woensdag 17 februari 2010

Woensdagmorgen 17 februari omstreeks 07.20 uur is op de Helmerzijdeweg, in de fietstunnel onder de A35, een 41-jarige vrouw uit Enschede met een houten knuppel op haar hoofd geslagen door een nog onbekende man. De politie zoekt getuigen.
De 41-jarige vrouw fietste vanaf de Helmerhoek onder het tunneltje door dat onder de A35 door loopt, in de richting van de Haaksbergerstraat. Net toen zij onder de tunnel door was gekomen, hoorde ze een zeer luide schreeuw en kwam vanaf de rechterzijde een man tevoorschijn. Hij had een houten knuppel in zijn hand en sloeg deze met kracht tegen het hoofd van de vrouw. De vrouw is hierbij niet ten val gekomen en is hevig geschrokken doorgefietst. Bij het dichtstbijzijnde huis waar zij licht zag branden heeft zij aangebeld en is zij opgevangen. Signalement van de man: Ongeveer 1,75 m. lang Gekleed in een grijze ski -jas, kort model. De politie verzoekt mensen die iets hebben gezien op de Helmerzijdeweg of die meer weten over de mogelijke dader, contact op te nemen met de politie Twente, team Enschede-Zuid. Dit kan via het algemene telefoonnummer 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen