Medewerker mishandeld tijdens paasparty

dinsdag 7 april 2015

Bentelo - Een 21-jarige man uit Ambt Delden die op maandag 6 april (Eerste Paasdag) aan het werk was in een feesttent aan de Bentelosestraat in Bentelo (Overijssel), werd tijdens de avond mishandeld toen hij een ruzie wilde sussen. De politie is op zoek naar de dader en roept getuigen op om zich te melden.

De mishandeling vond plaats omstreeks 1.15 uur. De 21-jarige was alsvrijwilliger aan het werk in de bediening. Toen hij twee groepen jongens metruzie tegenover elkaar zag staan, probeerde hij dit te sussen door ertussen testaan. Direct kreeg de man een slag in zijn gezicht, waarbij hij een tandverloor en een tijdje buiten westen raakte. Andere vrijwilligers brachten de mannaar buiten, waarna hij zich onder tandartsbehandeling moest stellen.

Contact

De politie is op zoek naar de verantwoordelijke van deze mishandeling.Volgens de verklaring van het slachtoffer stond er op het moment van demishandeling een man naast hem die mogelijk geslagen heeft of die gezien heeftwie geslagen heeft. Deze man is circa 20/25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.90m langen heeft blond kort stekelig haar. De man droeg een grijze trui of longsleevemet op de voorkant een rood vierkant blok met een wit kruis in het midden. Depolitie komt graag in contact met deze man.

Weet u wie hij is? Of heeft u meer informatie die kan leiden tothet oplossen van deze laffe mishandeling? Neem dan contact op met de politie via0900-8844. Melden kan ook anoniem via 0800-7000.

2015167860

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen