Gereedschapdief aangehouden, de politie zoekt gedupeerden en getuigen

donderdag 2 december 2010

Dinsdag 30 november is in Haaksbergen een 57-jarige man in zijn woning aangehouden voor diefstal van diverse gereedschappen. De politie zoekt getuigen en mensen die bij de politie nog geen aangifte hebben gedaan van vermissing van gereedschappen. Sinds oktober zijn drie aangiftes bij de politie binnengekomen van diefstal van gereedschappen. De gereedschappen werden gestolen bij woningen waar mensen aan het werk waren en werden voornamelijk uit bestelbusjes gestolen.
Dinsdagmorgen 30 november was het weer raak. Een medewerker van een bedrijf was omstreeks 07.30 uur bij een woning aan de Cornelis Trooststraat gekomen om werkzaamheden te verrichten. Omstreeks 09.30 uur wilde hij een zaagtafel uit zijn bestelbus halen, toen hij bemerkte dat de zaagtafel niet meer in de bestelbus stond. Toen de man vervolgens achter de woning op een ladder stond om werkzaamheden te verrichten, zag hij in de tuin van de buurman vermoedelijk zijn zaagtafel staan. De man besloot poolshoogte te nemen en zag dat het zijn zaagtafel betrof. Hij schakelde de politie in. De 57-jarige buurman werd aangehouden voor diefstal van de zaagtafel. Toen de politie zijn woning en schuur doorzocht, werd een grote hoeveelheid gereedschappen aangetroffen. Alle goederen zijn in beslag genomen. De politie verzoekt mensen die nog geen aangifte hebben gedaan van vermissing van gereedschap in de omgeving van de Cornelis Trooststraat in Haaksbergen, dit alsnog te doen. Vermoedelijk heeft de 57-jarige dief vooral in de omgeving van zijn woning toegeslagen. Ook is de politie op zoek naar getuigen. Misschien hebben mensen de diefstallen zien gebeuren, of hebben zij iemand zien lopen met gereedschap. Zij kunnen zich wenden tot het rechercheteam Haaksbergen van Politie Twente. Dit kan door te bellen naar 0900-8844, maar ook anoniem via 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen