Geen derden betrokken bij twee doden in woning Haaksbergen

zaterdag 2 maart 2013

Haaksbergen - De politie heeft vrijdagmiddag 1 maart 2013 een onderzoek ingesteld na de vondst van twee doden in een woning aan de Ammeloeweg in Haaksbergen. Het gaat om een 51-jarige man en een 46-jarige vrouw uit Haaksbergen. Zij waren de bewoners van deze woning. Uit onderzoek is gebleken dat de man zijn partner van het leven heeft beroofd en daarna zichzelf.

Op vrijdag 1 maart omstreeks 13.00 uur kreeg de politie een melding van eenfamilielid dat zich zorgen maakte over de man en de vrouw. Politieagenten zijndirect nadat deze melding was binnengekomen naar het woonadres gegaan. In dewoning trof de politie twee doden aan in de woning. De politie is direct eenzorgvuldig onderzoek gestart om te achterhalen wat er zich in de woning hadafgespeeld. Uit dit onderzoek is vast komen te staan dat de 51-jarige man eerstzijn 46-jarige partner en daarna zichzelf van het leven heeft beroofd.

Uit piteit met de familie worden geen verdere mededelingen gedaan.

Gerelateerde berichten

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen