Aangehouden met gestolen auto

dinsdag 16 februari 2010

Een 17-jarige jongen uit Eibergen werd dinsdagmorgen in Haaksbergen als bestuurder in een auto aangetroffen. Bovendien bleek dat de auto als gestolen gesignaleerd stond.
Dinsdagmorgen 16 februari werd omstreeks 01.20 uur op de Kolenbranderweg in Haaksbergen een personenauto gecontroleerd met daarin drie inzittenden. Achter het stuur zat een 17-jarige jongen uit Eibergen. Hij werd aangehouden en toen bleek dat de auto waarin de drie zaten als gestolen stond gesignaleerd. Op de 15e februari was in Noordoost Gelderland aangifte van de diefstal gedaan door de 19-jarige eigenaresse uit Eibergen, de zus van de 17-jarige. De 17-jarige verklaarde dat de auto van zijn zus was en dat hij de auto wel mee mocht nemen. Na ruggespraak met politiemensen in Noordoost Gelderland werd besloten dat zij de 17-jarige op zouden halen en zouden overbrengen naar Apeldoorn voor verder onderzoek. De andere twee inzittende konden naar huis. Een 17-jarige jongen uit Neede belde zijn ouders die hem kwamen halen. Een 15-jarige meisje uit Borculo gedroeg zich erg recalcitrant, haar ouders waren niet te bereiken en zij vond het nodig een van de politiemensen uit te schelden waarop ze is aan gehouden en voor de rest van de nacht is opgesloten. Zij zal in de loop van de dinsdag worden afgehoord en aan haar zorgkader worden overgedragen. Proces-verbaal wordt opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Haaksbergen | 112 alarmeringen Haaksbergen | Goedkoop Tanken in Haaksbergen | Supermarkten in Haaksbergen | Weerbericht Haaksbergen